Brother Innov-is 15

( 4.7) 45 anmeldelser
Nr. 1 ud af 28 symaskiner
Score
96
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

3.695 kr. Til butik
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.


Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Type

Type

Digital

Antal sømprogrammer

Antal sømprogrammer

16

Overlocksting

Overlocksting

Friarm

Friarm

Display

Display

Se alle specifikationer

Testplacering

Alle symaskiner
 Nr. 1 ud af 28

Bedste symaskiner »


Egenskaber

Bedst i test

Symaskinen er blevet kåret som bedst i test i en test af symaskiner.


Sammenligning

Anmeldelser af Brother Innov-is 15

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.71) baseret på 45 anmeldelser 

Amazon.de
(4.20) 7 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.80) 38 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


(0.00) baseret på 1 anmeldelser 

Taenk.dk

(0.00)

I 2014 foretog det danske forbrugerråd Tænk en test af symaskiner. I testen blev Brother Innov-is 15 kåret som "bedst i test".

Brother Innov-is 15Singer Simple 3210Singer Promise 1408PFAFF 140SSinger Simple 3223
Score
96 100
92 100
90 100
90 100
88 100
(4.7)
45 anmeldelser
(4.6)
53 anmeldelser
(4.5)
81 anmeldelser
(4.7)
24 anmeldelser
(4.4)
251 anmeldelser
Pris 3.695 kr. 999 kr. 899 kr. 1.599 kr. 999 kr.
Testresultater "Testvinder" - Tænk.dk 2014
TypeDigitalMekaniskMekaniskMekaniskMekanisk
Antal sømprogrammer16982123
Overlocksting
Automatisk knaphul
Knaphul1 x 4 trins1 x 4 trins4-trins1 x 4 trins
Automatisk nåletråder
Friarm
Display

Beskrivelse af Brother Innov-is 15

Let at betjene

Brother Innov-is 15 er en rigtig god symaskine til nybegynderen, som lige er begyndt at sy. Den er også et godt valg til dem, som bare vil have en symaskine, der er simpel og let at betjene. Den har alle de basale funktioner, der kan forventes af en symaskine. De forskellige funktioner vælges og styres let ved hjælp af en stor drejeknap og et LCD-display. Den kan eksempelvis sy med traditionelle sting i alt fra silke til denim, og så kan den quilte. Displayet vil give informationer om, hvilken stingbredde og –længde der er valgt, samt hvilken trykfod der skal benyttes. Trykfoden sidder på som snap-on, så den er hurtig og let at udskifte.

De vigtigste funktioner

Symaskinen har de 16 mest brugte stingtyper. Derudover har den også tre forskellige fuldautomatiske knaphuller, som altid sørger for, at knaphullerne bliver ens. I maskinen er der indbygget LED-lys, som automatisk tænder. Det skåner øjnene mod overbelastning. Og fordi det er en LED-pære, så behøver den aldrig blive udskiftet. En 7-punkts transportør vil hjælpe med at føre materialet jævnt frem, så syningen bliver mere præcis. Det er muligt selv at bestemme, om nålen skal slutte oppe eller nede, når syningen stopper. Der er en automatisk hæftefunktion, så sømmen altid bliver hæftet i starten og slutningen af syningen. Hastigheden indstilles i en glidende trinløs justering på en glideknap. Det er muligt at sy både med og uden brug af fodpedal.

Hurtig klargøring

Symaskinen er moderne og computerstyret. Derfor er det hurtig og let at komme i gang med at sy. Der er F.A.S.T. undertrådsspoling, hvor tråden blot skal snos et par gange rund om spolen og gennem trådlederen, og så klarer den selv resten. Der er indbygget automatisk nåletråder, så spolen skal bare lægges i spolehuset, og tråden trækkes i den rigtige retning. Derefter vil symaskinen klare resten selv. Spoledækslet er gennemsigtigt, så det er nemt at følge med i, hvor meget tråd der er tilbage.

Tilbehør

Der er en lille boks, som alt tilbehøret til symaskinen kan opbevares i. Der medfølger et overtræk, som kan trækkes over maskinen, når den ikke bliver brugt. Det vil beskytte den mod skidt, støv og lignende.

Score

Hos Symaskine-test.dk har vi tildelt, hver enkelt symaskine en score fra 0 – 100, på baggrund af resultater i test og på baggrund af anmeldelser. Brother Innov-is 15 får en score på 96, hvilket placerer symaskinen som nr. 1 ud af 28 modeller.
Den gennemsnitlige scoree blandt alle symaskiner i testen er på 84.

Pris

Gennemsnitsprisen for en symaskine er på 1556 kr., mens Brother Innov-is 15 til sammenligning har en pris på 3695 kr.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Type Digital
Antal sømprogrammer 16
Overlocksting
Automatisk knaphul Ja
Knaphul
Automatisk nåletråder Ja
Friarm Ja
Display Ja
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...